Erkek yada Kadın fark etmeksizin neden İnsanlarda Göğüs Bulunur ??

Bu soruyu bir çok kişi sormuştur. Net bir cevap aldınızmı HAYIR….Bu cevap size diğerlerinden daha net bir cevap olacak ancak kesin son cevap olmayacaktır.

Erkeklerin XY olduğu düşünülüyordu bu yargı tamamen yanlış XX li erkeklerde var. Amcak Şu doğru Göğüs genetiktir.Genetik baskınlık içinde olan Göğüsler erklerde TAMAMEN ANNENİN İMZASIDIR..

Rahime girdiği andan itibaren bir bebek oluşumu 9 ay sürer.9 ay boyunca her türlü ihtiyacı anne karşılar. Bir bebek Anne rahmindeki keseye işer kakasını eder ve yine oradan solunum denemesi yapar.Anneye olan ihtiyaç bazı zorunluluklarıda beraberinde getirir. Örneğin Annenin kanında beslenmek.

Bir kadın doğum anına kadar bebeğin gelişimine göre bedensel değişimler geçirir. Bedensel değişimlerden biride Göğüslerin süt üretmesidir.Anne Göğüslerine süt üretmek için hormonel olarak süt üretecek hormonları kanında dolandırır. Dolayısıyla çocuğunda kanında da süt üretecek hormonlar dolanmaktadır.

Genetik gelen Göğüs organı hormonel olarak da desteklendiği için Anne karnında belirginleşir ve olgunlaşır. Bebeklerin Göğüsleri ilk 2 hafta boyunca süt üretir bunun nedeni hormonel olarak anne karnında aldığı süt üretme hormonudur. Olurda bebeğin göğüslerini sıkıp süt çıkartmaya çalışırsanız denemeyin bebeğin göğüslerinde kalıcı hasarlar üretirsiniz. çünkü bu bölgeler hormonlar nedeniyle oldukca kırıkgandır.

Erkekler açısından Anna karnında kazandığımız göğüs organı Erkekler için kör bir organdır. Tamamen annemizin var olduğunu gösterir. Göbek deliği bazı insanlarda görünmesede (Genetik Bozukluklar nedeniyle) Göğüs her zaman görünür.

Göğüsün özelliği Doğumla geldiğimizi gösteren kanıttır.Doğum üzerinden dünyaya gelen bütün canlılarda göğüs bulunur.

Yumurta ile dünyaya gelen bir kaç hayvan türünün tümünde göğüs yoktur. Göğüs bölgesi etsi kas doku ile doludur.

Tags:

Bir cevap yazın